otrdiena, 2011. gada 26. jūlijs

Tagad es esmu pavārs

Šodien skatījos bildes te, un mani pārņēma skaudība - Kāpēc, kāpēc es nemāku tā gatavot?
Tad dzima gaišā ideja - nu ja, jo nesen biju atradusi interesantu recepti, jeb - ''Veģetārās ''karbonādes'''' Ieinteresēja, bet bilžu nebija, tāpēc nebija ne jausmas, kā izskatās galarezultāts.
Šodien - jeb, pirms neilga laiciņa, uztaisīju šo ēdmaņu. Domāju, ka nākamreiz vajag nedaudz rūpīgāk ar to garšaugu/garšvielu izvēli (un vairāk svaigo gardaugu), bet priekš pirmās reizes bija par vairāk kā ok. Manuprāt.


Viss, kas vajadzīgs - četras olas, trīs ēdam.k skābā krējuma, glāze (250g.) auzu pārslu, visādi zaļumi, garšaugi, nedaudz sīpola, un daiviņa ķiploka.


Ja nav pieejamas svaigās garšvielas, protams, var lietot kaltētās, bet vairs nebūs TĀ smarža.  Un vispār, es īsti nemācēju sakombinēt (:D) bet, piedodiet man to.

Bļodā iesit četras olas.


Piepļeckā krējumu, un sablenderē.

Tad pievieno auzas un zaļumus

...Un liek čurkstināties uz pannas, kamēr brūnas (cietas viņas nepaliks)


Ja ir vēlēšanās, šādi var apmānīt kādu ļoti dusmīgu gaļēdāju (lai gan man tas šķiet visā visumā muļķīgi, bet ir jau dažādas situācijas..)
Bon apetit!
Surikāts.

Nav komentāru: