Šodien skatījos bildes
te, un mani pārņēma skaudība - Kāpēc, kāpēc es nemāku tā gatavot?
Tad dzima gaišā ideja - nu ja, jo nesen biju atradusi interesantu recepti, jeb - ''Veģetārās ''karbonādes'''' Ieinteresēja, bet bilžu nebija, tāpēc nebija ne jausmas, kā izskatās galarezultāts.
Šodien - jeb, pirms neilga laiciņa, uztaisīju šo ēdmaņu. Domāju, ka nākamreiz vajag nedaudz rūpīgāk ar to garšaugu/garšvielu izvēli (un vairāk svaigo gardaugu), bet priekš pirmās reizes bija par vairāk kā ok. Manuprāt.
 |
Viss, kas vajadzīgs - četras olas, trīs ēdam.k skābā krējuma, glāze (250g.) auzu pārslu, visādi zaļumi, garšaugi, nedaudz sīpola, un daiviņa ķiploka. |
 |
Ja nav pieejamas svaigās garšvielas, protams, var lietot kaltētās, bet vairs nebūs TĀ smarža. Un vispār, es īsti nemācēju sakombinēt (:D) bet, piedodiet man to. |
 |
Bļodā iesit četras olas. |
 |
Piepļeckā krējumu, un sablenderē. |
 |
Tad pievieno auzas un zaļumus |
 |
...Un liek čurkstināties uz pannas, kamēr brūnas (cietas viņas nepaliks) |
 |
Ja ir vēlēšanās, šādi var apmānīt kādu ļoti dusmīgu gaļēdāju (lai gan man tas šķiet visā visumā muļķīgi, bet ir jau dažādas situācijas..) |
 |
Bon apetit! |
Surikāts.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru