trešdiena, 2012. gada 28. marts

Klucēlija un šokolāde.

Kā Jākausē šokolāde.


Paņem vienu lielu katlu (1) un vienu mazu metāla trauciņu (2)
Ielej ūdeni katlā. Mazlietiņ. Uzvāri to. Noņem katlu no uguns. Tad ieliec katlā metāla trauciņu (tas nedrīkst grimt, tam jāpeld.) Trauciņā ieliec salauzītu šokolādi. Maisi. (Ūdens nedrīkst ielīt trauciņā) Pieliec mazdrusciņ sviesta. Maisi, maisi, maisi. Kad izkūst, ņem trauciņu ārā, un lieto savām vajadzībām. Lai šokolādi sacietinātu, ieliec atkal leduskapī.
Tadā.
Vēlāk taisīšu saldo. Ar foto reportāžu.



Nav komentāru: