svētdiena, 2012. gada 16. decembris

Kas tev noteikti jāizdara šonedēļ.

Šī būs īpaša nedēļa - kā nekā - pēdējā mūsu īsajā mūžā! Mēs eksplodēsim, pazudīsim, sadegsim, mūs sagrauzīs skudras, nu, to varētu turpināt bezgalīgi.

UN ja nu kādam no panikas nav saprašanas ne par rītu, ne vakaru, man ir dažas idejas, ko šonedēļ tev noteikti vajadzētu izdarīt. Pat ja netici šai padarīšanai un nievājoši rauc uzacis izplatījumā, tas nemaina faktu, ka šī nedēļa tomēr būs īpaša, ar vai bez eksplodēšanas (man jau labāk patiktu ar, nekā bez. Bet nu lai, ja nav kūku, būs kārba bez kūkām).

1. At first - nekad nenāk par ļaunu pārkārt pār pleciem A1 formāta kartona gabalu ar uzrakstu ''ARMAGEDONS ATNĀKS 21.12 // SARGIET SAVAS GRĒCĪGĀS DVĒSELES, PAGĀNI UN NEŠĶĪSTEŅI//ATMAKSA NĀKS!!!!///''

Apģērbs/make-up - Lai panāktu īpaši histērisku (un, saprotams, ticamu, efektu) nopērc javu, balto krāsu, līmi, kaļķi, fluora tabletes, marli - jebko, kas tavu ādas krāsu padarīs līķa bālu un pilnīgi vājprātīgu. Matus vēlams sapūst ar stiprāko no matu lakām, kas atrodamas pašos tumšākajos Centrāltirgus veikaliņos, sajaukt un iepīt dažas sakaltušas lapas, rožu dzelkšņus un drātsgabalus burvīgai elegancei.

Drēbes - kankari, kankari, kankari! Vēlams ar tiem ielekt daugavā vai vismaz pavaļāties peļķē, lai panāktu VĒL izmocītāku kopskatu. Būs labi! Un kur vēl tu atradīsi labāku iespēju atrādīt savu no politliēna maisiņiem šūto vējjaku?


2. Atrakcija 21.12, un, ja ir vēlēšanās - arī pārējās dienās.

Kas var būt labāks par stāvēšanu, vēlams, bariņā, uz operas tiltiņa, baltās, plīvojošās drēbēs, aizplīvurotu, asaru pilnu skatienu veroties debesu tālēs, ik pa laikam izsaucoties ''Man šķiet, es redzu. Jā, jā, jā!'' Un kaut ko tādā garā? Obligāts aprīkojums - tālskatis šurplidojošās komētas saskatīšanai.

Īpašiem ekstrēmistiem - ik pēc kāda laika vēlams no tilta mesties kanālā, lai pēc tam izlīstu no tā ārā un nosauktu to par ''ģenerālmēģinājumu apokalipsei''. Tas nekas, ka auksti - drīs jau nāks saules eksplozijas, meteorīti un dinozauru ģendeņi!

Apģērbs un make-up: Baltas, plīvojošas drēbes, non-make-up. Ja nu vienīgi - balta lūpu/skropstu/nagu krāsa.


Pretimnākošie cilvēki, šķiet pārlieku nervozi un aizkaitināti? Tavs sauciens - MAN ŠĶIET, KA TU ESI IZREDZĒTAIS! - viņus noteikti pārsteigs un uzlabos viņu dienu.

Apģērbs un make-up: Melnas bikses, krekls un ādas mētelis kā no Matrix. Melnas saulesbrilles, vēlams, pie sāniem kāda pamatīga bazuka vai kas tamlīdzīgs.

Ekipējums: Skittles tabletītes. ''ES TEV PARĀDĪŠU PATIESO PASAULI!'' *bungastratatatatatatatatata*


Kas var būt labāks par meditāciju? Piepūt peldamo matraci, iestum kanālā/daugavā/piemājas dīķi, apsēdies un koncentrējies un pasaules galu/beznīna cenām/to jauno jaciņu/caurumu zobā/u.t.t.
Ja vēlies ko orģinālāku - Apsien ap galvu lakatus, un uzliec roku uz pleca katram otrajam pretimnācējam, pasmaidi, un saki: ''Nu tad beidzot. Viņiem bija taisnība. Tu...tu jau zini, kas darāms.''. Tad aizlido.

Apģērbs un make-up: Kaut kas pēc iespējas indiskāks. Indiešu bikses, lakati un akmeņu kaklarotas. Neaizmirsti iezīmēt trešo aci un aizsargājošus riņķus uz ausīm/acīm/nagiem un ēzeļa.


Nokrīti kādā vietā, kur ir daudz skatītāju. Kad kāds mēģina tev palīdzēt piecelties, nicinoši uz viņu paskaties, un saki: ''Klausies, tu pilnīgs idiots vai kā? Tu vispār domā ar galvu? Tev ir kaut mazākā sajēga, kas var notikt, ja es piecelšos? '' Tad pēc brīža iebļaujies :' ''SASODĪTS, TĀ IR TAVA VAINA, NU TU ESI LAIMĪGS? MĒS VISI MIRSIM!''

Piezvani 1188 un pajautā, kā zināt, vai tavi radinieki jau ir zombiji un kad viņus var sākt ēst.

Apģērbs/make-up: Tevi tāpat neredzēs. Necenties.



NU IR PAR VĒLU!


1 komentārs:

Anonīms teica...

Super, vecīt! :D