ceturtdiena, 2011. gada 16. jūnijs

Restorāns gaisā

Šo es tik tiešām nevarēšu saviem vārdiem izstāstīt, tāpēc nāksies pielietos Ctrl+c, +v

Līdz 19.jūnijam Rīgā būs izbaudāms nebijis brīnums – Dinner in the Sky. Ta ir ekstrēma gastronomiska nodarbe. Tie, kas baidās no augstuma, diez vai gūs baudījumu no tāda pasākuma – galds ar visiem viesiem tiek pacelts veselu 50 metru augstumā. 

Katru reizi celtnis paceļ 22 viesus (kas speciālā ekipējumā sēž pie bildēs redzamā galda) un trīs restorāna darbiniekus – pavāru, oficiantu un muzikantu.
Izvēlei tiek piedāvātas četras tūres:
1) Champagne in the Sky – Šampanietis debesīs (20 minūtes – 20 lati)
2) Lunch in the Sky – Pusdienas debesīs (40 minūtes - 38 lati)
3) Dinner in the Sky – Vakariņas debesīs (60 minūtes - 70 lati)
4) Dinner in the Sky – Vakariņas un saulriets debesīs (60 minūtes - 99 lati)
Jau 11.00 debesīs tika celti pirmie viesi, tie, kas bija rezervējuši pakalpojumu "Šampanietis debesīs". Katru nosēdināja savā vietā, bet divas vietas palika brīvas. Oficiants publikai piedāvāja aizpildīt vakances un gribētāji uzradās nekavējoties. Vairāk – foto un video reportāžās.

Manuprāt, baigais piķis. Taču manas mammas brālis (mans krusttēvs) tur šodien taisa darba vakariņas. Man tāds - wouw
Ielikšu arī bildi, lai jums rodas priekšstats par šo paēšanu.
Augstu gan. Mani tikai interesē, kā tur var tikt augšā. Vai tas restorāns lejā nolaižas noteiktos laikos, lai ielaistu jaunus apmeklētājus, un izlaistu iepriekšējos? Vai arī laižas augšā-lejā katru reizi, kad kāds sadomā iet iekšā vai ārā?
Cerīgs Surikāts

Nav komentāru: