sestdiena, 2011. gada 1. oktobris

Oktobris

Šobrīd manā personīgajā mūzikas topā ir atgriezies Ozzy. Haha. Jau atkal.  Kā jau vienmēr rudenī. Rudenīgas dziesmas.

Ak, un tagad skan mana mīļākā. Ziniet kura?

Bet es neklausos youtube, man ir disks. Jo manai mammai ir čupa disku. Un.. nujā.

Vēl viņai ir kaudze kasešu, un bija kaudze diskešu. Nuja. Kas kurā laikā modē. Tagad... tagad modē ir mēsli. Mugurā velkam mēslus, klausāmies mēslus iekš mēsliem. Un runājam mēslīgi. He, kas par vārdu. Nu labi. Mēs varam to pieņemt tā, ka tādā veidā mēs izvadam visu slikto, kas paaudžu paaudzēs sakrājies. Jo mēsli tak ir.. nu, sapratāt.

Ziniet, es gribētu būt putns. Nu, jā, cik orģināli. Bet tiešām. Tāds maziņš un pelēks. Zvirbulis, piemēram. Tad es varētu lidināties, kur tīk, jo neviens jau zvirbuļus neķer, ja nu vienīgi sētas puikas, kaķi, un daži lieli putni. Bet tas jau ir normāli. Īstajā dzīvē. Mums, cilvēkiem, ir sliktāk. Jo mēs esam prom, prom no dabas. tāpēc mums uzbrūk tie, kurus nevar pamanīt un no kuriem nevar izvairīties. booohooo. Labi.
Paliku pie zvirbuļa. Tātad, man būtu ligzda, (un man nebūtu jāmaksā par materiāliem, jāpierakstās zemes grāmatā, un jāmaksā nodokļi par to, ka, reāli, esmu! ) Un nomirtu es arī dabīgā nāvē. Piemēram, kaķa mutē.




Vakar es klausījos Patricia Kaas. Arī no diska. Arī ļoti patīk. Hmm. Nuja, man laikam nav modernās gaumes. Man nepatīk Selenījas un gomēzijas un vispār, ja jau es neesmu savu dziedošo klasesbiedreņu fane, tad nebūšu arī, piemēram, Rebekas fane. (Tas, ka neesmu fane, nenozīmē, ka ienīstu! Man vienkārši vienalga par viņu) Un ziniet, dažas mana vecuma meitenes dzied normālākas dziesmas, kā, piemēram.. nu, kaut kas.

Jā, man patīk izgāzt savas negācijas te. Internetā.
Agrāk sliktās sajūtas un domas izteica.. dienasgrāmatās, vai mājdzīvniekiem. Bet tagad to var izdarīt publiski. Un visi zin, ko tu domā! Tāpēc šis blogs ir tākā tāda domu vācelīte. subatmiņa. Hmm.

3 komentāri:

Diāna teica...

Piekrītu tev par tiem mēsliem iekš mēsliem. Mūsdienās taču jāskrien pakaļ pārējiem.
Nedod dievs tu klausīsies kaut ko, kas nav Gaga vai Rianna.

Anonīms teica...

nabadziņš ... jā elvisu arī vēl klausās un dievina, lai gan šamais jau 50 gadus kā miris :D
nu ko lai saka, klausos gan EHR gan E+ un ziniet viss patīk lai gan pašam pāri 30 ;)

Unknown teica...

nu tas, ka dziedātāj ir miris, nenozīmē, ka dziesmai vairs nav vērtības, anonīmais (:

Vienkārši mūsdienās tās prasības, lai tu kļūtu par pasaulslavenu dziedātāju, ir diezgan niecīgas - laba balstiņa, pārējo notušēsim. Veco laiku mūzika - gandrīz visa ir laba, jo tad bija stingrākas prasības. mūsdienās to dziedāšanas prasmi apgūst tā, nu, pa virsu. Es jau, protams, to nesaku par visiem. Bet par mūsdienu jaunajiem ''brīnumbērniem''

EHR jau nav nekas slikts, tikai tur nav mūzika - vairāk visādi disko un basi, nu, tā nav mūzika, tas ir miksējums. Tās ir tusiņu dziesmas. ar basiem.

Bet tās jau tikai manas domas (: