Vispār jau nekāda baigā māksla šito uztaisīt nav. Bet tā kā man tik un tā nav ideju, ko lai raksta.. (daudzpunkte, jo nevarēju izdomāt, kā lai pabeidz teikumu)
Teikšu kā ir - šo to arī nenobildēju. Taču nešaubos, ka tas neietekmēs ēdiena rezultātu, manā vai jūsu izpildījumā, nav svarīgi. Sāku.
 |
Sākam ar dārzeņu sagriešanu. Varam griezt papriku, sīpolus, puķkāpostus, ķiplokus, u.t.t. Viss atkarīgs no jūsu gaumes. |
 |
vēlviena smukumbilde.. |
 |
Tad ņemam kuskusu... |
 |
un kausētais sviests jeb Ghee. Var nopirkt iekš ''Rimi'' iekš ''Rāma'' u.t.t. |
 |
ieberam trauciņā kuskusu. Nedaudz. Tad ielejam ūdeni - kādus divus pirkstus virs kuskusa. Uzliekam virsū šķīvīti, ļaujam kādas trīs minūtes piebriest. Tad iemaisam ēdamkaroti/tējkaroti (pēc kuskusa daudzuma) sviesta, un nedaudz sāli. Samaisam. |
 |
Dārzeņus apcepam tajā pašā ghee. Gatavs! |
Kā jau teicu, nekā sarežģīta.
Surikāts.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru