svētdiena, 2012. gada 5. februāris

Ēdiens.

This time I will write in English.
Because I want it.
We had an excellent supper. (melted blue cheese with garlic and herbs on white bread + black prince cake)
Tagad esmu mazlietiņ pārēdusies.
Šodien man pateica kaut ko tiešām savādu - Amanda. 
''Tu varētu būt dzejniece. Tu izskaties kā dzejniece! Un raksti arī!''
Mana reakcija.. Mana reakcija bija pieturzīme ''?'' un jautājums ''kādā ziņā?'' (tātad, divas pieturzīmes)
''nu tā, izteiksmīgi raksti. Tā kā dzejniece''
Paldies, Amanda. Man vienmēr ir licies dīvains veids, kā es rakstu/runāju/domāju/esmu. Blahahahahaha.
Šodien es atcerējos par šo.



Šitā bilde noteikti līdzīs virsū kādam kalendāram vai kaut kam citam. Esmu pārliecināta.

Ziniet, es gribētu mācēt rakstīt tā, kā Vonnegūts, vai Ziedonis, Vai Vācietis...Nujā. Bet es negribu nevienu kopēt, tāpēc jāmēģina atrast savu veidu kā rakstīt (pēc iespējas tuvāku maniem mīļākajiem rakstniekiem/dzejniekiem)

Jauki. Es iesaku šo mājaslapu - Četras sezonas. (te ir daudz receptes)
Ja nesaprati, ko es sākumā uzrakstīju, tad es varu iztulkot. Vajag? Nē. Nu labi.

Mums bija ļoti garšīgas vakariņas, starp citu. (Baltmaize ar kausētu zilo sieru + ķiplokiem un zaļumiem, kā arī Melnais princis)
Pirmā reize, kad man garšo zilais siers. Šādi viņš tiešām garšo lieliski. 
Kāds nezin, kur var atrast Bengāļu sabdži recepti? Baigi vajag. Garšīgi, bet nevar tak visu laiku iet uz Rāmu, ko man nāksies darīt, kamēr nebūšu uzzinājusi recepti. 
Labi, čau. 

2 komentāri:

Anonīms teica...

google> sabji

Unknown teica...

Kādā ziņā?