Vienmēr esmu bijusi pārliecināta, ka nav pasaulē atrodams veids, kā uzlabot lapu salātu pretīgi rūgteno piegaršu...un, as always, esmu kļūdījusies. Šoreiz gan fakts, ka esmu kļūdījusies mani iepriecina, nu, galīgi iepriecina.
Kas tad ir šī galīgi elementārā sastāvdaļa?
Goodbye.
Kas tad ir šī galīgi elementārā sastāvdaļa?
BALZAMIKO MĒRCE SALĀTIEM, THAT'S THE ANSWER.
Un jūs neticēsiet cik ļoti tā pārvērš salātu ēšanu baudā. Tas nav tā, kā ar kečupu - salātu garša paliek, kāda bijusi, tikai ar daudz, daudz, patīkamāku piegaršu. Mmmmm. Ja vēl nesen es knapi pusbļodiņu salātu varēju nomocīt, (un tas galīgi nekam neder, ja esi veģetārietis jau gandrīz 4 gadus) tad tagad esmu gatava kaut veselu salātu lauku nolocīt, ja tikai ir šī mērce.
Lieta, kas noteikti jāatcerās - nu nevajag jaukt Balsamico ( gaišo vīna etiķi) ar šo, kas ir tumšā krāsā. Ne tikai ar salātiem to var ēst, arī vienkāršajam Tomātu-Mocarellas salikumam pārliets tas uzreiz piedod bagātīgāku garšu.
Un šo slavas dziesmu mērcei es varētu nobeigt ar pāris garšīgām un vienkārši jaukām bildēm iz mūsu ikdienas.
Goodbye.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru